Користування методичною літературою:

"Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії галузь знань 18 «Вироб"

Овсієнко С.М., Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
Дата Група ПІБ IP
 1  25/11/2023 11:42:56  41-ХТ  Дащенко Дмитро Володимирович  5.1.13.100*
 2  24/10/2023 16:27:14  21-ХТ  Решетник Альона Сергіївна  88.154.53.190*
 3  21/11/2023 12:30:0  22-ХТ  Якимчук Оксана Миколаївна  88.155.15.230*
 4  17/10/2023 13:48:42  22-ХТ  Куцик Дарина Михайлівна  46.211.253.20*
 5  10/11/2023 19:52:31  21-ХТ  Хребтань Артем Олегович  91.234.26.158*
 6  4/5/2024 22:42:53      193.19.184.182*
 7  3/6/2024 8:28:33  21-ХТ  Кирган Світлана Валеріївна  37.73.35.44*
 8  1/11/2023 12:5:23  22-ХТ  Шевчук Ілля Вікторович  46.211.150.45*
* Інтернет