Користування методичною літературою:

"Технологія продукції ресторанного господарства. Навчальна програма з дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти факультету економіки та підприємництва галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першог"

Овсієнко С.М., Технологія продукції ресторанного господарства
Дата Група ПІБ IP
 1  22/2/2022 15:12:51      80.77.43.161*
 2  20/10/2024 8:39:2  21-ГРС  Миронюк Ангеліна Юріївна  91.235.225.232*
 3  17/5/2022 14:46:59  51-ГРС  Григораш Богдана Вячеславівна  88.155.115.152*
 4  17/11/2023 20:36:49      109.108.238.26*
 5  16/10/2024 8:40:9  21-ГРС  Артьомова Діана Олександрівна  46.211.3.139*
 6  16/10/2024 8:40:11  21-ГРС  Артьомова Діана Олександрівна  46.211.3.139*
 7  15/5/2023 19:35:1  41-ГРС  Ратушна Анастасія Володимирівна  5.1.10.147*
 8  15/5/2023 20:30:49  41-ГРС  Ратушна Анастасія Володимирівна  5.1.10.147*
 9  13/5/2022 20:15:45  Відрах-Нова  Зелена Лілія Романівна  176.105.200.78*
 10  9/10/2024 21:56:23  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  46.211.108.184*
 11  4/5/2024 22:38:41      193.19.184.182*
 12  3/5/2022 11:26:20  51-ГРС  Шута Олеся Романівна  92.38.41.91*
 13  2/5/2022 16:24:41  51-ГРС  Шута Олеся Романівна  92.38.41.91*
* Інтернет