Користування методичною літературою:

"Методичні вказівки для виконання практичних робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 Готельно – ресторанна справа денної форми навчання/ Укладачі: к.т.н., доцент Л.В. Фіалковська, асистент З"

к.т.н., доцент Л.В. Фіалковська, асистент Зозуляк О.В., Технологія продукції ресторанного господарства
Дата Група ПІБ IP
 1  31/10/2018 0:42:5      93.171.214.245*
 2  30/10/2017 0:35:8      46.227.138.188*
 3  30/10/2017 23:58:22      217.30.204.43*
 4  30/8/2018 17:15:29      109.108.238.26*
 5  30/8/2018 23:24:6      176.105.178.64*
 6  25/10/2017 9:26:56      79.143.44.122*
* Інтернет