Користування методичною літературою:
"Методичні вказівки для виконання практичних робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 Готельно – ресторанна справа денної форми навчання/ Укладачі: к.т.н., доцент Л.В. Фіалковська, асистент З"
к.т.н., доцент Л.В. Фіалковська, асистент Зозуляк О.В., Технологія продукції ресторанного господарства
№ |
Дата |
Група |
ПІБ |
IP |
1 |
31/10/2018 0:42:5 |
|
|
93.171.214.245* |
2 |
30/10/2017 0:35:8 |
|
|
46.227.138.188* |
3 |
30/10/2017 23:58:22 |
|
|
217.30.204.43* |
4 |
30/8/2018 17:15:29 |
|
|
109.108.238.26* |
5 |
30/8/2018 23:24:6 |
|
|
176.105.178.64* |
6 |
25/10/2017 9:26:56 |
|
|
79.143.44.122* |
* Інтернет