Користування методичною літературою:

"Ресторанний креатив. Методичні рекомендації до лабораторних занять для студентів денної форми навчання другого (магістерського) рівня освіти, галузі знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»"

Левицька І. В., Ресторанний креатив
Дата Група ПІБ IP
 1  27/9/2021 14:16:21      81.30.162.21*
 2  27/9/2021 14:16:59      81.30.162.21*
 3  18/11/2019 15:34:44      79.143.37.101*
 4  15/11/2019 11:0:12  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  79.143.37.101*
 5  15/7/2021 17:56:25  31-ГРС-МагЗ  Ракіта Вікторія Олександрівна  91.221.211.5*
 6  13/10/2021 15:33:3      81.30.162.21*
 7  13/6/2022 14:55:46      81.30.162.21*
 8  10/5/2024 21:19:50  11-ГРС-Маг  Шевчук Маріна Анатоліївна  91.218.88.220*
 9  7/12/2019 16:52:22  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  37.53.214.53*
 10  7/12/2019 18:35:0  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  37.53.214.53*
 11  7/10/2020 19:29:38  41-ГРС-МагЗ  Бялик Олена Олександрівна  93.77.45.234*
 12  5/12/2020 15:40:58      130.180.218.29*
 13  2/6/2020 20:9:21      178.74.224.59*
* Інтернет