Користування методичною літературою:

"РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ МЕНЕДЖМЕНТ ХАРЧОВИХ І ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ З ОСНОВАМИ ПІДПРИЄМНИЦТВА 23-24 н.р."

Гарбар Ж.В., Менеджмент харчових і переробних підприємств з основами підприємництва
Дата Група ПІБ IP
 1  15/10/2024 15:32:31  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  5.1.0.84*
 2  13/9/2024 21:27:56      37.73.23.242*
 3  11/9/2024 18:30:54  31-ХТ  Бабій Вікторія Василівна  46.211.113.192*
 4  5/9/2024 14:35:38  31-ХТ  Вовк Іван Павлович  46.211.117.70*
 5  2/9/2024 13:12:50  32-ХТ  Якимчук Оксана Миколаївна  194.29.62.217*
* Інтернет