Користування методичною літературою:

"Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 24 Сфера обслуговування, спеціальність – 241 Готельно-ресторанна справа, освітньо-професійна програ"

Овсієнко С.М., Технологія продукції ресторанного господарства
Дата Група ПІБ IP
 1  16/10/2024 22:25:51  21-ГРС  Пшонкін Володимир Сергійович  91.218.89.57*
 2  9/10/2024 21:41:36  21-ГРС  Пшонкін Володимир Сергійович  88.155.189.19*
 3  9/10/2024 21:41:58  21-ГРС  Пшонкін Володимир Сергійович  88.155.189.19*
 4  9/10/2024 21:55:57  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  46.211.108.184*
 5  7/9/2024 13:32:33  21-ГРС  Опацька Анна Миколаївна  46.211.104.191*
 6  3/9/2024 16:35:43  21-ГРС  Янковська Аліна Олександрівна  37.73.16.51*
 7  3/9/2024 17:26:39  21-ГРС  Янковська Аліна Олександрівна  37.73.16.51*
* Інтернет